Harri henttinen wikipedia

Harri Henttinen – Wikipedia

Harri Henttinen on Vesilahden seurakunnan kirkkoherra. Henttinen valmistui papiksi vuonna 1989 ja tuli valituksi Vesilahden kirkkoherraksi vuonna 2006.

Vesilahden seurakunta – Wikipedia

Kirkkoherrana toimii Harri Henttinen. Seurakunnassa oli 3 453 jäsentä vuonna 2017. Kirkkoonkuulumisprosentti oli 77,4 %. Vesilahden seurakunta. Vesilahden …

Mallikoulun käynyt kirkkoherra Harri Henttinen puhuu … – YLE

Mallikoulun käynyt kirkkoherra Harri Henttinen puhuu sukupuolten elastisuudesta – ”Ei ole vain miehiä ja naisia vaan kaikkea siltä väliltä” | Elämä | yle.fi

24.12.2019 — Mallikoulun käynyt kirkkoherra Harri Henttinen puhuu sukupuolten elastisuudesta – ”Ei ole vain miehiä ja naisia vaan kaikkea siltä väliltä”.

Harri Henttiselle suvaitsevaisuus on tärkeä asia.

Vesilahden julkkiskirkkoherra Harri Henttinen: Olen nainen …

Vesilahden julkkiskirkkoherra Harri Henttinen: Olen nainen miehen kehossa | Seiska

18.6.2022 — Ylen tosi-tv -sarjassa Papisto esiintynyt Harri Henttinen, 57, uskaltaa olla oma värikäs persoonansa. Meikkejä, koruja ja näyttäviä vaatteita …

Harri Henttinen – Lempäälän-Vesilahden Sanomat

Tilaajille Harri Henttinen uskoo sukupuolisensitiivisyyteen, yhdenvertaisuuteen ja Jumalan rakkauteen – Lue Vesilahden kirkkoherran ”KirkkoHarrin” tarina.

Kirkkoherra Harri Henttisen kauhunhetket – rattijuoppo ajoi …

Iltalehti

7.9.2018 — Vesilahden seurakunnan kirkkoherra Harri Henttinen, 53, muistelee vieläkin vähän arastellen kauhunhetkiä Lempäälässä Moision sillalla.

Vesilahden Kirkko-Harri – Kuukausiliite | HS.fi

7.11.2017 — Vesilahden turistikierroksilla kerrotaan, että kunnassa on kaksi päänähtävyyttä. Toinen on Laukon kartano ja toinen kirkkoherra Harri Henttinen.

Vesilahdessa Tampereen eteläpuolella on suosittu kirkkoherra, joka ei vain saarnaa vaan myös meikkaa ja vetää seurakuntalaisille step-jumppaa. Kirjailija Sinikka Nopola tutustui kesämökkipaikkakuntansa kuuluisuuteen.

Kirkkoherra löysi naiseutensa – – Suomi24 Keskustelut

Kirkkoherra löysi naiseutensa – – Suomi24 Keskustelut

“Vesilahden kirkkoherra Harri Henttinen tykkää meikata ja pitää hiuksensa pitkinä.” http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201605150084036_v0.shtml.

Kirjoitukset avainsanalla kirkkoherra Harri Henttinen – ET-lehti

Kirjoitukset avainsanalla kirkkoherra Harri Henttinen | ET

1.6.2017 — Ei, mutta nyt minusta tuli Henttisen fani ihan kertarysäyksellä! Seuraavaksi varmasti minun on järjestettävä itseni Vesilahden pappilaan Sielun …

ET tarjoaa kiinnostavia juttuja ihmisistä ja ajan ilmiöistä sekä tietoa ja vertaistukea 55+ naisen ja miehen elämään.

Keywords: harri henttinen wikipedia