Kia wikipedia

Kia Motors – Wikipedia

Kia Motors – Wikipedia

Kia Corporation (kor. 기아자동차) on vuonna 1946 perustettu eteläkorealainen autonvalmistaja. Kia-merkkisten autojen vuosittainen tuotanto on yli 2,7 …

Kia – Wikipedia

Kia Corporation, commonly known as Kia is a South Korean multinational automobile manufacturer headquartered in Seoul, South Korea.

Luokka:Kia Motors – Wikipedia

Sivut, jotka ovat luokassa Kia Motors. Seuraavat 29 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 29.

Kia Rio – Wikipedia

Kia Rio – Wikipedia

Kia Rio on Kia Motorsin vuodesta 1999 lähtien valmistama pieni henkilöautomalli, joka korvasi Kia Priden ja Avellan.

Kia Ceed – Wikipedia

Kia Ceed (vuoteen 2018 saakka cee’d) on Kia Motorsin vuodesta 2006 lähtien valmistama alemman keskiluokan automalli, joka korvasi Kia Ceraton.

Kia (etunimi) – Wikipedia

Kia on naisen etunimi. Sillä on nimipäivä 24. heinäkuuta suomalaisessa kalenterissa, ja se on Kristiinan lyhentymä. Kristiina on Christina-nimen suomalainen …

Kia Sportage – Wikipedia

Kia Sportage. Kieli · Tarkkaile · Muokkaa. Kia Sportage on Kia Motorsin vuodesta 1993 lähtien valmistama crossover-tyyppinen automalli.

Kia Stonic – Wikipedia

Kia Stonic on Kia Motorsin vuodesta 2017 lähtien valmistama pieni crossover-tyyppinen automalli, joka perustuu tekniikaltaan Kia Rioon. Se kilpailee samassa …

Kia Niro – Wikipedia

Kia Niro on Kia Motorsin vuodesta 2016 lähtien valmistama crossover-tyyppinen hybridiauto. Se esiteltiin Chicagon autonäyttelyssä helmikuussa 2016.

Keywords: kia wikipedia