Opas: XXL Seppä – Aukioloajat, Alennukset ja Urheilukauppa Jyväskylässä

XXL Seppä on suuri urheilukauppa Jyväskylässä, joka tarjoaa laajan valikoiman urheilu- ja ulkoilutuotteita. Tässä oppaassa tarjoamme tietoa XXL Seppä -tavaratalon aukioloajoista, alennuksista ja muista tärkeistä tiedoista.

Aukioloajat

XXL Seppä on avoinna seuraavina päivinä:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 10:00 – 20:00
Tiistai 10:00 – 20:00
Keskiviikko 10:00 – 20:00
Torstai 10:00 – 20:00
Perjantai 10:00 – 20:00
Lauantai 10:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

Huomaa, että sunnuntaisin XXL Seppä on suljettu.

Alennukset

XXL Seppä tarjoaa säännöllisesti alennuksia eri tuotekategorioista. Alennukset vaihtelevat tuotteittain ja voivat olla jopa 50% alennusnormaalihinnasta. Kannattaa seurata XXL Seppä -tavaratalon verkkosivuja tai tilata uutiskirje saadaksesi tiedon tuoreimmista alennuksista.

Urheilukauppa Jyväskylässä

XXL Seppä on suosittu urheilukauppa Jyväskylässä, joka tarjoaa laajan valikoiman urheilu- ja ulkoilutuotteita. Tämä urheiluliike on erityisen suosittu liikunnasta ja ulkoilusta kiinnostuneiden keskuudessa. XXL Seppä tarjoaa kaikkea urheiluharrastajalle tarvittavaa kuten vaatteita, jalkineita, välineitä ja lisäravinteita. Liikkeestä löytyy tuotteita eri urheilulajeihin, kuten juoksu, jääkiekko, jalkapallo ja pyöräily.

XXL Seppä Jyväskylässä

XXL Seppä sijaitsee Jyväskylän Seppälän alueella, osoitteessa Seppälän Autotalo 1, 40320 Jyväskylä. Tavaratalossa on laaja parkkipaikka asiakkaiden käyttöön. Voit myös saapua XXL Seppään käyttämällä julkista liikennettä, sillä tavaratalo on hyvin saavutettavissa bussilla.

Lähellä sijaitsevat linjat:

  • Linjat 14 ja 27 pysähtyvät aivan tavaratalon vieressä
  • Linjat 19 ja 21 pysähtyvät lyhyen kävelymatkan päässä

Jos tarvitset tarkempia reittiohjeita tai lisätietoa julkisista liikenneyhteyksistä, voit käyttää Jyväskylän paikallisliikenteen verkkosivuja.

Tule tutustumaan XXL Seppään

XXL Seppä on suuri ja monipuolinen urheilukauppa Jyväskylässä. Tarjoamme laajan valikoiman urheilu- ja ulkoilutuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Käy tutustumassa tavarataloomme, hyödynnä alennuksia ja löydä kaikki tarvitsemasi urheiluun liittyvät tuotteet yhdestä paikasta.

“Etsit sitten uusia juoksukengiä tai pyörää, XXL Seppä on oikea paikka löytää kaikki tarvitsemasi urheilutarvikkeet.”
– H. Virtanen

Artiklen Opas: XXL Seppä – Aukioloajat, Alennukset ja Urheilukauppa Jyväskylässä har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 43 anmeldelser